Galetes del Restaurant 'Les Tinajas'

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Salamanca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Batra fins a fer una crema amb la mantega i les dues sucres. Afegiu els ous i la vainilla. Barregeu amb la farina, la civada, la sal, el llevat i el bicarbonat. Afegiu les espurnes, la barra de xocolata i les nous. Feu petites pilotetes i col.loquem amb una separació de 5 centímetres entre si, sobre una safata per enfornar galetes. Enfornar durant 10 minuts a temperatura alta (190 º -200 º) Rendeix per 112 galetes. Que les gaudeixis!

Notes

Recepta original de les seus galetes com especialitat de Las Tinajas, en Villanueva de Duero (Valladolid, entre Simancas y Tordesillas),


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se