Galetes del Restaurant 'Les Tinajas'
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Salamanca
Estació: estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 tasses de mantega,
- 4 tasses de farina,
- 2 cullerades de bicarbonat sòdic,
- 2 tasses de sucre,
- 5 tasses de civada mòlta (mesuri la civada i després la tritura fins convertir-la en pols), 24 grams d'espurnes de xocolata,
- 2 tasses de sucre glas,
- 1 cullerada de sal,
- 1 barra de xocolata ratllada, 4 ous,
- 2 cullerades de llevat
- 2 cullerades de vainilla
- 3 tasses de nous triturades (si ho desitja)
Elaboració
Batra fins a fer una crema amb la mantega i les dues sucres. Afegiu els ous i la vainilla. Barregeu amb la farina, la civada, la sal, el llevat i el bicarbonat. Afegiu les espurnes, la barra de xocolata i les nous. Feu petites pilotetes i col.loquem amb una separació de 5 centímetres entre si, sobre una safata per enfornar galetes. Enfornar durant 10 minuts a temperatura alta (190 º -200 º) Rendeix per 112 galetes. Que les gaudeixis!
Notes
Recepta original de les seus galetes com especialitat de Las Tinajas, en Villanueva de Duero (Valladolid, entre Simancas y Tordesillas),
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
728 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.