Galetes del Restaurant 'Les Tinajas'

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Salamanca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 tasses de mantega,
  • 4 tasses de farina,
  • 2 cullerades de bicarbonat sòdic,
  • 2 tasses de sucre,
  • 5 tasses de civada mòlta (mesuri la civada i després la tritura fins convertir-la en pols), 24 grams d'espurnes de xocolata,
  • 2 tasses de sucre glas,
  • 1 cullerada de sal,
  • 1 barra de xocolata ratllada, 4 ous,
  • 2 cullerades de llevat
  • 2 cullerades de vainilla
  • 3 tasses de nous triturades (si ho desitja)

Elaboració

Batra fins a fer una crema amb la mantega i les dues sucres. Afegiu els ous i la vainilla. Barregeu amb la farina, la civada, la sal, el llevat i el bicarbonat. Afegiu les espurnes, la barra de xocolata i les nous. Feu petites pilotetes i col.loquem amb una separació de 5 centímetres entre si, sobre una safata per enfornar galetes. Enfornar durant 10 minuts a temperatura alta (190 º -200 º) Rendeix per 112 galetes. Que les gaudeixis!

Notes

Recepta original de les seus galetes com especialitat de Las Tinajas, en Villanueva de Duero (Valladolid, entre Simancas y Tordesillas),


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

728 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: