Galetes del Restaurant 'Les Tinajas'

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Salamanca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 tasses de mantega,
  • 4 tasses de farina,
  • 2 cullerades de bicarbonat sòdic,
  • 2 tasses de sucre,
  • 5 tasses de civada mòlta (mesuri la civada i després la tritura fins convertir-la en pols), 24 grams d'espurnes de xocolata,
  • 2 tasses de sucre glas,
  • 1 cullerada de sal,
  • 1 barra de xocolata ratllada, 4 ous,
  • 2 cullerades de llevat
  • 2 cullerades de vainilla
  • 3 tasses de nous triturades (si ho desitja)

Elaboració

Batra fins a fer una crema amb la mantega i les dues sucres. Afegiu els ous i la vainilla. Barregeu amb la farina, la civada, la sal, el llevat i el bicarbonat. Afegiu les espurnes, la barra de xocolata i les nous. Feu petites pilotetes i col.loquem amb una separació de 5 centímetres entre si, sobre una safata per enfornar galetes. Enfornar durant 10 minuts a temperatura alta (190 º -200 º) Rendeix per 112 galetes. Que les gaudeixis!

Notes

Recepta original de les seus galetes com especialitat de Las Tinajas, en Villanueva de Duero (Valladolid, entre Simancas y Tordesillas),


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

774 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: