Préssecs de l’Ordal amb gelat de vainilla
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de préssecs de l’Ordal madurs de carn ben groga (pes aproximat), gelat de vainilla i avellanes torrades
Elaboració
Netegeu els préssecs de pell i pinyol, trossegeu-los, passeu-los per la batedora i deixeu-los en fresc. Peleu les avellanes i piqueu-les al morter o la picadora, però sense deixar-les gaire fines.
En una copa de gelat o un bol petit, poseu una bola de gelat de vainilla, una bona mesura de préssec batut i decoreuho amb un grapadet d’avellanes mòltes. Per donar-hi una mica més de color hi podeu afegir una cirera confitada o uns fideus de xocolata.
Notes
Per preparar aquests préssecs són molt indicats els de l’Ordal, que es cullen cap a mitjan juliol, l’avellana millor és la de Reus, però també es pot substituir amb una barreja de fruita seca trinxada (ametlles, pinyons, avellanes, nous).
Comparteix aquesta recepta: