Préssecs de l’Ordal amb gelat de vainilla

Categoria:
Típica de: Espanya → Vilafranca del Penedès
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de préssecs de l’Ordal madurs de carn ben groga (pes aproximat), gelat de vainilla i avellanes torrades

4 racions

Elaboració

Netegeu els préssecs de pell i pinyol, trossegeu-los, passeu-los per la batedora i deixeu-los en fresc. Peleu les avellanes i piqueu-les al morter o la picadora, però sense deixar-les gaire fines.
En una copa de gelat o un bol petit, poseu una bola de gelat de vainilla, una bona mesura de préssec batut i decoreuho amb un grapadet d’avellanes mòltes. Per donar-hi una mica més de color hi podeu afegir una cirera confitada o uns fideus de xocolata.

20min

Notes

Per preparar aquests préssecs són molt indicats els de l’Ordal, que es cullen cap a mitjan juliol, l’avellana millor és la de Reus, però també es pot substituir amb una barreja de fruita seca trinxada (ametlles, pinyons, avellanes, nous).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

910 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: