Bisbalenc

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Girona
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Precalentem el forn a 180 graus
Posem de base de pasta de full sobre la safata del forn, punxem amb una forquilla al mig a on posarem el cabell d'angel, després el tanquem amb les mans húmides perquè ens quedi la massa ben sellada, la pintem amb ou, li posem sucre pel cim i pinyons.
El posem a coure uns 30 minuts fins veure'l ben ros, retirem i deixem refredar.

Notes

Podem empolsimar-lo amb sucre glaç pel cim, també és poden posar pinyons a dins amb el cabell d'angel.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se