Copa de Nata, Formatge i Maduixes
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Típica de:
Estació:
Ingredients
- 250 ml. de nata 35,1% per muntar
- 125 gr. de formatge crema tipus philadelfia
- 75 gr. de sucre glass
- Un poc de aromma de vainilla (sucre,extracte o beina)
- 400 gr. de maduixes talladetes i amb dues cullerades de sucre
Utensilis
quatre copes de postre grans
Elaboració
Rentem les maduixes, tallem en petits trossos i li posem dues cullerades generoses de sucre.
Les deixem mitja hora endolcir.
Muntem la nata.
Quan gairebé està muntada incorporem 3 / 4 parts del sucre glass.
En un altre bol bat bé el formatge amb la resta del sucre y la vainilla.
Amb cura i moviments envoltants ho barregem amb la nata muntada + sucre.
Notes
Agafem una copa bonica. Amb ajuda d'una cullera posem una capa de maduixa, cobrim amb una capa de crema, capa de maduixa, capa de crema. Decora amb una mica de xocolata i una maduixa i llesta per menjar. Una copa dolça perfecta de postres i fàcil de fer.
Comparteix aquesta recepta: