Copa de Nata, Formatge i Maduixes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

Utensilis

quatre copes de postre grans

Elaboració

Rentem les maduixes, tallem en petits trossos i li posem dues cullerades generoses de sucre.
Les deixem mitja hora endolcir.
Muntem la nata.
Quan gairebé està muntada incorporem 3 / 4 parts del sucre glass.
En un altre bol bat bé el formatge amb la resta del sucre y la vainilla.
Amb cura i moviments envoltants ho barregem amb la nata muntada + sucre.

Notes

Agafem una copa bonica. Amb ajuda d'una cullera posem una capa de maduixa, cobrim amb una capa de crema, capa de maduixa, capa de crema. Decora amb una mica de xocolata i una maduixa i llesta per menjar. Una copa dolça perfecta de postres i fàcil de fer.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se