Copa de Nata, Formatge i Maduixes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 ml. de nata 35,1% per muntar
  • 125 gr. de formatge crema tipus philadelfia
  • 75 gr. de sucre glass
  • Un poc de aromma de vainilla (sucre,extracte o beina)
  • 400 gr. de maduixes talladetes i amb dues cullerades de sucre

Utensilis

quatre copes de postre grans

Elaboració

Rentem les maduixes, tallem en petits trossos i li posem dues cullerades generoses de sucre.
Les deixem mitja hora endolcir.
Muntem la nata.
Quan gairebé està muntada incorporem 3 / 4 parts del sucre glass.
En un altre bol bat bé el formatge amb la resta del sucre y la vainilla.
Amb cura i moviments envoltants ho barregem amb la nata muntada + sucre.

Notes

Agafem una copa bonica. Amb ajuda d'una cullera posem una capa de maduixa, cobrim amb una capa de crema, capa de maduixa, capa de crema. Decora amb una mica de xocolata i una maduixa i llesta per menjar. Una copa dolça perfecta de postres i fàcil de fer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

739 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Aquest és el postres d'avui diumenge que fare a casa de la meva germana. Adoro les maduixes, m'agraden de totes les maneres la copa d'avui és una bona forma d'aprofitar part de la nata que em va sobrar ahir
Joan Corminas diu:
Quan ahir vaig fer les postres, li va afegir un poc d'extracte de vainilla a la recepta, va quedar perfecte, ja he corregit la recepta

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: