Llom farcit

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preparareu el farciment barrejant la carn picada amb
l’all, el pebre, el julivert, l’ou, la tòfona tallada a làmines
molt fi nes i sal. Fareu cinc talls en diagonal al tall de
llom, sense arribar-lo a partir. Saleu l’interior dels talls
i ompliu-los amb el farciment, i emboliqueu tot el llom
amb el tel del porc. Saleu aquest farcell. En una plata
apta per anar al forn aboqueu dues tasses d’oli, la
ceba i el tomàquet tallat, i a sobre hi poseu el farcell
amb el llom. A temperatura mitjana, ho coureu durant
una hora aproximadament. De tant en tant cal anar
girant el llom.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se