Llom farcit

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 tros de llom d’1 kg
  • Aproximadament
  • 1/2 kg de carn picada
  • 1 ou
  • Tel del porc
  • Tòfona
  • All
  • Tomàquet
  • Vi o cava
  • Oli, sal, pebre negre,
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Preparareu el farciment barrejant la carn picada amb
l’all, el pebre, el julivert, l’ou, la tòfona tallada a làmines
molt fi nes i sal. Fareu cinc talls en diagonal al tall de
llom, sense arribar-lo a partir. Saleu l’interior dels talls
i ompliu-los amb el farciment, i emboliqueu tot el llom
amb el tel del porc. Saleu aquest farcell. En una plata
apta per anar al forn aboqueu dues tasses d’oli, la
ceba i el tomàquet tallat, i a sobre hi poseu el farcell
amb el llom. A temperatura mitjana, ho coureu durant
una hora aproximadament. De tant en tant cal anar
girant el llom.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2596 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: