Llagostins al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

poseu el llagostins en una cassola
a continuació bulliu un got i mitg d'0li d'oliva i tireuli per sobre dels llagostins.
l'oli ha de ser ben roent
a continuació afegiu sobre el llagostins tota l'ampolla de cava, que quedin coberts.
deixar reposar unes 4 hores.
desfeu la farina en una mica d'aigua i tireu-ho a la cassola.
una estona abans de dinar, posareu la cassola al foc viu fins que comenci a fer xup xup, aleshores afegireu l'all i el julivert picats i amb cosa de 10 minutets ja ho tindreu llest. MOLT BON PROFIT

30min

Notes

l'eleboració es molt sencilla i ràpida, l'unic que han d'estar 4 horetes en maceració.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se