Pastis de truites amb beixamel de roquefort

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

Beixamel:

6 racions

Utensilis

2 paelles, 1 caçó grand i una plàtera que pugui anar al forn.

Elaboració

En dues paelles es fregeixen,a part, els porros i les patates, previament tallades per fer truita, una vegada fregides, es fàn 4 truites, (2 de cada un dels ingredients, de tres ous cada una).
Es posen en una plàtera ample i rodona, alternant-les, patata, porro, patata i l'ultima de porro.
A part, es fà una salsa beixamel, (a la manera de cadascú), enriquida amb formatge roquefort i, amb una densitat més aviat espessa, ara es quan es posa per sobre les truites, repartint-la bé.
Tindrem el forn encés a 180º 10', posarem el formatge ratllat per sobre la beixamel i les gratinarem al gust.

45min

Notes

Es poden acompanyar amb una amanida complerta o al gust de cadascú.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se