Gambes d’Arenys amb suquet

Categoria:
Típica de: Espanya → Arenys de Mar
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu un raig d’oli d’oliva en una cassola i fregiu-hi tres grans d’all, un cop rossos, els traieu i reserveu.
En aquest mateix oli, fregireu les gambes, que també reservareu.
En un bol gros poseu els tres alls fregits, els dos grans d’all crus, les 12 ametlles torrades i pelades, les tres preses de xocolata, els tomàquets pelats, el pa fregit, la copa de conyac, amb la sal, el pebre i el julivert, tot plegat, passat per la batedora fins que el conjunt quedi homogeni i fi, es posa a coure uns 45 minuts fins que, reduït, hagi agafat un color més aviat fosc.
Passats aquests 45 minuts, hi afegiu les gambes fregides i ho deixeu que faci un xup-xup entre 10 i 15 minuts més.

30min

Notes

Convé tenir a mà uns bons tovallons, perquè no deixarem de llepar-nos-en els dits.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se