Gambes d’Arenys amb suquet

Categoria:
Origen: Espanya > Arenys de Mar
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 20 gambes grosses d’Arenys
  • 750 g de tomĂ quets ben madurs
  • 5 grans d’all
  • 12 avellanes torrades
  • 3 preses de xocolata negra
  • 2 galetes
  • Un trosset de pa fregit
  • 1 copa de conyac bo
  • Julivert, sal, pebre negre i una miqueta d’aigua

4 racions

ElaboraciĂł

Poseu un raig d’oli d’oliva en una cassola i fregiu-hi tres grans d’all, un cop rossos, els traieu i reserveu.
En aquest mateix oli, fregireu les gambes, que tambĂŠ reservareu.
En un bol gros poseu els tres alls fregits, els dos grans d’all crus, les 12 ametlles torrades i pelades, les tres preses de xocolata, els tomàquets pelats, el pa fregit, la copa de conyac, amb la sal, el pebre i el julivert, tot plegat, passat per la batedora fins que el conjunt quedi homogeni i fi, es posa a coure uns 45 minuts fins que, reduït, hagi agafat un color més aviat fosc.
Passats aquests 45 minuts, hi afegiu les gambes fregides i ho deixeu que faci un xup-xup entre 10 i 15 minuts mĂŠs.

30min

Notes

ConvÊ tenir a mà uns bons tovallons, perquè no deixarem de llepar-nos-en els dits.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Gambes d’Arenys amb suquet

Enllaça aquesta recepta:

182 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!