Bistecs de vedella amb ceba confitada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prime de tot es pelen les cebes i es tallen a làmines molt fines.
En un cassò s'hi posa a coure la ceba amb 2 cullerades d'oli
un pols de fulles de farigola i condimentada amb sal i pebre
la cocció ha de ser molt lenta, s'ha de daura com a minim de 30 a 40
minuts. A mitga cocció s'hi afegeix el vi i es tapa el cassó perqué
es cogui més bé.
Es condimenten els bistecs de vedella amb sal i pebre, i s'enfarinen
es posen a coure en una paella amb oli. Una vegada cuits, es retiren
i es col-loquen en una plàtera que pugui anar al forn. Es reparteix
la ceba damunt dels bistecs de vedella, s'espolsen amb formatge i es
posen uns 5 minuts al forn prèviament escalfat

Notes

Si es vol una carn melosa els bistecs poden ser de la part de la culata
Es pot tenir també la ceba preparada i conservada a la nevera
Aquest plat s'ha de menjar calent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se