Torrades de Santa Teresa ("torrijas")

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

La nit abans hem de coure la llet amb dos canons de canyella i la pell d'una llimona. Quan es refredi ho possem en un bol ho tapem i ho deixem a la nevera.
Primer de tot començarem per mullar be el pà amb la llet submergint-lo en el bol i deixant que s'empapi força. Les rodanxes molles les anem deixant en un plat perque escorrin una mica.
Batem els ous en un plat i anem passant cada rodanxa molla amb la llet per l'ou i les anem fregint en una paella amb dos dits d'oli mes o menys ben calent, n'hi ha d'haver força oli perque el pà el xuclarà i ens quedarem sense a meitat de la cocció, es clar que sempre es pot anar afegint. Quant estiguin fregits els deixem en un plat amb paper absorbent per eliminar l'excès d'oli.
Desprès en un plat hi barrejem el sucre amb la canyella en pols, a mi m'agrada força el toc que li dona la canyella i hi posso bastant, fins que el sucre agafa un to rossat. Agafem les torrades i les anem passant pel sucre com si les arrebossessim i les anem deixant en una plata.
Desprès de tot això ve lo millor... menjarles!

40min

Notes

L'elecció del pà es important perque si escollim un pà que tingui molt de llevat, que tingui forats i que no tingui una molla prou consisten s'ens desfarà quan el mollem amb la llet i això no ens interesa. Ha de ser un pà tipus de màquina o semblant d'aquests que duren mes de mig dia o un dia tou, en qualsevol cas ha de tenir una molla ferma per poder-lo sucar molt i ens aguanti sense trencar-se ja que quan més el poguem mollar més agafarà els sabors.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se