Mil fulles d'asberginia amb bacallà

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 paella
cercle individual

Elaboració

Talla les albergínies en rodanxes, enfarina-les i fregir-les en una paella amb oli molt calent.
Deixa-les escorre-les sobre paper de cuina.
Prepara la vinagreta batent l'oli, la mostassa, el vinagre i un pessic de sal.
Monte les mil fulles amb l'ajuda d'un cercle individual especial per la cuina, alternant capes d'albergínies i làmines de bacallà fumat i marinat.
Amanir-lo amb la vinagreta i serveix.

30min

Notes

Es serveix una vegada tret el cercle en plats individuals i pots adornar-lo amb julivert picat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se