Espardenyes amb mongetes del ganxet

Categoria:

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella ,una cullera de fusta ,un cassó i un morter .

Elaboració

Preparem les mongetes, prèviament remullades i bullides.
Posem un casso al foc, amb, la ceba, la cabeça d'alls i l'all tendre i les fulles de llorer; donem unes voltes que es cogui ben tou; i després afegim les mongetes; donem unes voltes perquè agafin tots els gustos i les deixem en el casso de moment.
Posem una paella al foc amb un raig d'oli i saltem les espardenyes obertes per la meitat del llarg, junt amb all tendre picat i julivert també picat. Salpebrem i afegim les mongetes.
Enrossim tot junt uns minuts; i finalment emplatem ben calent.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se