Rap amb rovellons
Categoria:
Dificultat: Facil
Ingredients
- 6 rodanxes de rap- 1 ceba grossa- 2 tomates petits madurs- 1dl mes o menys de fume´t- Una mica de farina- 1/2 quilo de rovellons- 2 grans d´all- Una branca de julivert - 10 ametlles torrades- 1 llesca de pa fregit- Una mica d´oli- 200 grams de pèsols desgranats- Una mica de sal-
Utensilis
Una cassola de terrissa, una cullera de fusta , unes pinces de cuina i un morter per la picada.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb una mica d´oli i mentrestant s´escalfa , ratllem la polpa de les tomates i ratllem també la ceba, i posem a la paella a sofregir una mica . Mentrestant enfarinem el rap i després el posem a la cassola. Passats uns dos a tres minuts , afegim una mica de fume´t , no tot, de manera que cobreixi el rap, a fi que es faci a poc a poc. A mitja cocció, afegim els bolets nets i a trossos, i afegim també els pèsols. Un cop que veiem el rap casi cuit del tot , afegim una picada feta amb : l´all, el julivert, la llesca de pa fregit i les ametlles torrades. Sacsegem la cassola i salem al nostre gust .
Notes
Aquesta recepte tambè farà falta força pa per sucar , ja ho veureu.
Comparteix aquesta recepta: