Rap amb rovellons

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa, una cullera de fusta , unes pinces de cuina i un morter per la picada.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb una mica d´oli i mentrestant s´escalfa , ratllem la polpa de les tomates i ratllem també la ceba, i posem a la paella a sofregir una mica . Mentrestant enfarinem el rap i després el posem a la cassola. Passats uns dos a tres minuts , afegim una mica de fume´t , no tot, de manera que cobreixi el rap, a fi que es faci a poc a poc. A mitja cocció, afegim els bolets nets i a trossos, i afegim també els pèsols. Un cop que veiem el rap casi cuit del tot , afegim una picada feta amb : l´all, el julivert, la llesca de pa fregit i les ametlles torrades. Sacsegem la cassola i salem al nostre gust .

1h

Notes

Aquesta recepte tambè farà falta força pa per sucar , ja ho veureu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se