Pastís Bombó de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Muntador de clares
motllo desmuntable

Elaboració

Separeu la clara del rovell dels ous i deixeiu-los a part.
Ratlleu la xocolata.
Tireu en un pot la mantega, la xocolata ratllada i el sucre.Poseu-ho a foc lent i aneu
remenant amb una espàtula fins que obtindreu una pasta uniforme.No el retireu del foc fins
que la pasta es desenganxi tota sola.
Barregeu-hi els rovells tot remenant amb la espàtula.
Afegiu-hi la farina i el llevat i remeneu-ho tot molt bé.
Munteu les clares a punt de neu i barregeu-hi la pasta amb molta suavitat.
Unteu amb mantega un motlle rodó desmuntable d'uns 22 cm i enfarineu-lo.
Poseu-ho al forn preescalfat a 180º uns 30 minuts.

20min

Notes

El secret d'aquest pastís és que gairebé no duu farina. El resultat és que es desfà a la
boca provocant el "Ah! d'admiració de tothom el qui el tasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se