Espàrrecs mariners

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 cassola mitjana
1 colador
1 ganivet
1 platera

Elaboració

Bullir els espàrrecs en una cassola durant 15 minuts.
Treure del foc un cop estiguin tendres passar-los per un colador i remullar-los en molta aigua freda.
Rentar l'api i tallar-lo a cuadrets. Rentar els tomàquets i tallar-los.
Mentre tant haurem bullit els ous per tal de que quedin cuits. Tallar-los per la meitat.
Posar tot en una platera i posar la tonyina per sobre.
Amanir amb oli d'oliva, pebre i sal al gust.

30min

Notes

Jo també i poso unes olives negres per tal de donar-li una mica de color.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se