Conill a la llimona - recepta italiana
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill trossejat,
- 1 llimona,
- 4 grans d'all,
- Farigola,
- Llorer,
- Romaní,
- Julivert,
- Oli,
- Sal,
- Vi blanc i
- Pebre.
Elaboració
En una paella amb 4 cullerades d'oli, posar els 4 grans d'alls sencers i julivert, llorer, romaní i farigola a daurar.
Incorporar el conill trossejat i deixar cuinar, donant-li voltes, uns 10 minuts. Afegir un mig got de vi blanc i deixar evaporar. Baixar el foc, tapar i deixar cuinar durant 40 minuts.
Afegir el suc de la llimona i deixar cuinar a foc moderat uns 10 minuts més.
Retirar el llorer i els grans d'all i servir calent.
Notes
En una recepta italiana senzilla i saborosa, per menjar conill.
Comparteix aquesta recepta: