Conill a la llimona - recepta italiana

Categoria:
Típica de: Itàlia → Lombardia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb 4 cullerades d'oli, posar els 4 grans d'alls sencers i julivert, llorer, romaní i farigola a daurar.
Incorporar el conill trossejat i deixar cuinar, donant-li voltes, uns 10 minuts. Afegir un mig got de vi blanc i deixar evaporar. Baixar el foc, tapar i deixar cuinar durant 40 minuts.
Afegir el suc de la llimona i deixar cuinar a foc moderat uns 10 minuts més.
Retirar el llorer i els grans d'all i servir calent.

Notes

En una recepta italiana senzilla i saborosa, per menjar conill.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se