Conill a la llimona - recepta italiana

Categoria:
Típica de: Itàlia → Lombardia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill trossejat,
  • 1 llimona,
  • 4 grans d'all,
  • Farigola,
  • Llorer,
  • Romaní,
  • Julivert,
  • Oli,
  • Sal,
  • Vi blanc i
  • Pebre.

4 racions

Elaboració

En una paella amb 4 cullerades d'oli, posar els 4 grans d'alls sencers i julivert, llorer, romaní i farigola a daurar.
Incorporar el conill trossejat i deixar cuinar, donant-li voltes, uns 10 minuts. Afegir un mig got de vi blanc i deixar evaporar. Baixar el foc, tapar i deixar cuinar durant 40 minuts.
Afegir el suc de la llimona i deixar cuinar a foc moderat uns 10 minuts més.
Retirar el llorer i els grans d'all i servir calent.

Notes

En una recepta italiana senzilla i saborosa, per menjar conill.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1488 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
A partir d'avui tornen les meves receptes ja que estat una setmana pel país basc i cantabria, el dimecres no hi haurà recepta perquè retorn a Suïssa, una abraçada Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: