Amanida freda de cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Es posen a bullir els dos ous. Quan estant al punt es deixen refredar.
En un morter, es piquen els alls i el julivert amb una mica de sal mirant que quedi tot ben picat. Se li afageix un bon rajolí d'oli d'oliva verge i un polsim de comí en pols i es remena tot amb la ma del morter.
En una plata per a servir, poseu els cigrons cuits sense res de brou. Peleu els ous durs i els talleu a dauets i els afegiu als cigrons. Afegiu el contingut del morter i remaneu tot fins que quedi tot ben barrejat. Poseu-lo a la nevera com a mínim dues hores.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se