Popets amb cigrons

Ingredients

  • 750 gr de popets
  • 3 cebes tendres grosses
  • 2 tomàquets
  • 1 got de vi blanc
  • 1 gra d’all
  • 1 canonet de canyella
  • 1 caiena
  • 400 gr de cigrons cuits
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola, millor si es de fang, posar un raig d'oli d’oliva i les cebes pelades i tallades en juliana. Afegir una miqueta de sal i deixar caramel·litzar a foc molt suau.
Quan la ceba estigui dauradeta, afegir l'all picat molt fi i seguidament el tomàquet ratllat. Deixar sofregir uns minuts.
Posar a escalfar una mica d'oli en una paella apart, afegir els popets i saltejarar-los per que treguin així tota l'aigua. Quan agafin una mica de color, retirar-los i afegir-los a la cassola del sofregit. Incorporar el got de vi blanc, la canyella i el bitxo.
Deixar coure a foc mig una mitja hora. Si la salsa espesa massa afegir una mica d'aigua o caldo de peix calent.
5 minuts abans de retirar la cassola del foc, afegir els cigrons cuits amb molta cura i barrejar.
Provar i rectificar de sal si es necessari.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!