Popets amb cigrons
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 750 gr de popets
- 3 cebes tendres grosses
- 2 tomàquets
- 1 got de vi blanc
- 1 gra d’all
- 1 canonet de canyella
- 1 caiena
- 400 gr de cigrons cuits
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
4 racions
Elaboració
En una cassola, millor si es de fang, posar un raig d'oli d’oliva i les cebes pelades i tallades en juliana. Afegir una miqueta de sal i deixar caramel·litzar a foc molt suau.
Quan la ceba estigui dauradeta, afegir l'all picat molt fi i seguidament el tomàquet ratllat. Deixar sofregir uns minuts.
Posar a escalfar una mica d'oli en una paella apart, afegir els popets i saltejarar-los per que treguin així tota l'aigua. Quan agafin una mica de color, retirar-los i afegir-los a la cassola del sofregit. Incorporar el got de vi blanc, la canyella i el bitxo.
Deixar coure a foc mig una mitja hora. Si la salsa espesa massa afegir una mica d'aigua o caldo de peix calent.
5 minuts abans de retirar la cassola del foc, afegir els cigrons cuits amb molta cura i barrejar.
Provar i rectificar de sal si es necessari.
1h
Etiquetes: Cigrons Pops Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5552 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.