Bacallà en llit d'espinacs i mongetes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer marcarem els lloms de bacallà per les dues bandes a la paella i els reservarem. En aquesta mateixa paella fregirem els allets a foc suau per tal que no es cremin i quedin amargs. Afegirem els espinacs i quan estiguin fets inclourem les mongetes blanques netes. Posar sal i una mica de pebre al gust.
Un cop tot estigui preparat, agafarem una safata que es pugui posar al forn i farem el llit d'espinacs i mongetes. Posarem a sobre els lloms de bacallà i al cap damunt de tot posarem all-i-oli fet per nosaltres (amb la batedora: un ou, un all i oli vegetal, ja que no queda tan fort).
Ho deixarem gratinar tot al forn uns 20 minuts a 200º. Bon profit!

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se