Bacallà en llit d'espinacs i mongetes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà
  • 4 racions d'espinacs
  • 1 pot de mongetes blanques en conserva
  • All i oli
  • Sal, oli i pebre

4 racions

Elaboració

Primer marcarem els lloms de bacallà per les dues bandes a la paella i els reservarem. En aquesta mateixa paella fregirem els allets a foc suau per tal que no es cremin i quedin amargs. Afegirem els espinacs i quan estiguin fets inclourem les mongetes blanques netes. Posar sal i una mica de pebre al gust.
Un cop tot estigui preparat, agafarem una safata que es pugui posar al forn i farem el llit d'espinacs i mongetes. Posarem a sobre els lloms de bacallà i al cap damunt de tot posarem all-i-oli fet per nosaltres (amb la batedora: un ou, un all i oli vegetal, ja que no queda tan fort).
Ho deixarem gratinar tot al forn uns 20 minuts a 200º. Bon profit!

45min


Recepta de cuina de Bacallà en llit d'espinacs i mongetes
Recepta de cuina de Bacallà en llit d'espinacs i mongetes

Suggeriment per acompanyar el plat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: