Arròs amb peus de porc, mongetes i naps

Categoria:
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coeu les mongetes amb la cua de porc dessalada, l’orella dessalada, els peus i els ossos
En una cassola amb oli, sofregiu els naps tallats, la ceba i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi l’orella i la cua cuites tallades a trossos i el caldo de la cocció.
Quan bulli tireu-hi l’arròs i ho deixeu coure uns 18 minuts aproximadament.
A mitja cocció hi afegiu les mongetes i el safrà.
Serviu l'arròs acompanyat dels peus de porc que hem reservat.

Notes

S’hi poden afegir botifarrons en l’últim moment. En lloc de safrà s’hi pot posar pebre roig.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se