Arròs amb peus de porc, mongetes i naps

Categoria:
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g - Arròs
  • ½ kg - Naps
  • 100 g - Fesols
  • 1 - Cua de porc salada
  • 1 tros - Orella de porc salada
  • 2 - Peus de porc
  • 2 - Ossos de l'espinada
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets
  • Uns brins - Safrà
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Coeu les mongetes amb la cua de porc dessalada, l’orella dessalada, els peus i els ossos
En una cassola amb oli, sofregiu els naps tallats, la ceba i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi l’orella i la cua cuites tallades a trossos i el caldo de la cocció.
Quan bulli tireu-hi l’arròs i ho deixeu coure uns 18 minuts aproximadament.
A mitja cocció hi afegiu les mongetes i el safrà.
Serviu l'arròs acompanyat dels peus de porc que hem reservat.

Notes

S’hi poden afegir botifarrons en l’últim moment. En lloc de safrà s’hi pot posar pebre roig.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1248 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: