Putxero de polp

Categoria:
Típica de: Espanya → Regió d'Alacant
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un calder s'aboca l'oli.
Abans de posar-lo al foc s'introdueixen els polps, la tomaca trossejada, la ceba partida, les ametles i els alls, tot en cru.
Tots aquests ingredients es col•loquen juntament al foc i, quan els polps estiguen daurats, es retiren les ametles i els alls i s'afegeix la resta de la verdura.
Es cobreix tot d'aigua i es deixa bullir fins que el polp estiga tendre.
Amb els alls, les ametles i el jolivert es fa un picat i s'aboca al calder. Es retira el caldo per a preparar l'arròs que es farà en un altre calder a l'estil mariner.
Primer se serveix l'arròs i després se serveix, en una safata, el polp amb les verdures.

Notes

Val a dir que el putxero de polp és un putxero en el qual s'ha substituït la carn pel polp. La verdura és la mateixa i hi ha qui fins i tot fa una pilota amb la bossa del polp. I l'arròs a banda es fa amb el brou del putxero com qualsevol altre. Per als principatins s'ha de dir que el putxero és una escudella sense la carn, clar està. I la sopa de galets es canvia per l'arròs a banda amb el brou del putxero. És un plat que us recomane vivament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se