Pollastre fregit amb ceba

Categoria:
Típica de: Camerun → Africa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comencem fregint la ceba amb una mica d'oli, abans que es dauri hi afegim l'all i el gingebre.
Deixem fregir tot durant dos minuts, i passat aquest temps afegim el pollastre trossejat, la branca de canyella, la farigola, el xili, sal al gust i els claus.
Barregem tot molt bé i deixem coure durant 15 minuts.
Ara afegim els tomàquets, i baixem el foc, cuinem durant 30 minuts. I rectifiquem de sal.
Aquest plat es pot acompanyar d'arròs.

50min

Notes

Preparar aquesta recepta és bastant senzill, i en tan sols 50 minuts podràs sorprendre als teus
convidats amb aquest deliciós plat. El pollastre fregit amb ceba és un plat que es prepara molt a l'Àfrica durant tot l'any.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se