Pollastre fregit amb ceba

Categoria:
Típica de: Camerun → Africa
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg de pollastre.
  • 2 cebes picades.
  • 1 gra d'all aixafat.
  • 1 culleradeta de gingebre mòlt.
  • 3 claus.
  • 1 branca de canyella.
  • 2 culleradetes de farigola.
  • 2 fulles de coriandre picat.
  • 500gr. de tomàquets picats.
  • 1 chile picat.
  • Oli.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Comencem fregint la ceba amb una mica d'oli, abans que es dauri hi afegim l'all i el gingebre.
Deixem fregir tot durant dos minuts, i passat aquest temps afegim el pollastre trossejat, la branca de canyella, la farigola, el xili, sal al gust i els claus.
Barregem tot molt bé i deixem coure durant 15 minuts.
Ara afegim els tomàquets, i baixem el foc, cuinem durant 30 minuts. I rectifiquem de sal.
Aquest plat es pot acompanyar d'arròs.

50min

Notes

Preparar aquesta recepta és bastant senzill, i en tan sols 50 minuts podràs sorprendre als teus
convidats amb aquest deliciós plat. El pollastre fregit amb ceba és un plat que es prepara molt a l'Àfrica durant tot l'any.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: