Bacallà amb carbassó

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Es posa oli en una cassola si tira el bacallà ben escorregut i després els all i el julivert picats es deixa coure tot junt uns minuts.En una altra cassola es couen les seves, s'hi afegeix el cara-baso es cou fins que s'evapori l'aigua s`hi afegeix el bacallà i la crema de llet i es deixa reduir.
Un cop cuit s'hi posa nou moscada i es posa en una plata de anar al forn es tira el formatge ratllat pel damunt i es gratina

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se