Bescuit de llet condensada

Aquest és un bescuit molt fàcil de fer, i que és molt bo.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Primer de tot, posarem el tall de mantega en un bol i el derretirem al microones. Deixem refredar la mantega.
En un bol afegim el contingut del pot de la llet condensada i anem afegint els ous, un a un, batent-los bé.
Hi afegim la mantega fosa i batem de nou.
Barregem en un bol la farina i el llevat i els tamisem. Els afegim a la barreja, batent bé tot fins que no quedin grumolls.
Engreixem un motlle (jo utilitzo un de plumcake) amb mantega o oli, i hi aboquem la mescla.
El posem al forn - pre-escalfat a 185º - durant 30 minuts o fins que punxeu amb una agulla i surti net.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se