Bescuit de llet condensada

Ingredients

  • 120 gr de farina
  • 4 ous
  • 1 pot de llet condensada de 400 g
  • 50 g de mantega
  • 1 sobre de llevat

8 racions

Elaboració

Primer de tot, posarem el tall de mantega en un bol i el derretirem al microones. Deixem refredar la mantega.
En un bol afegim el contingut del pot de la llet condensada i anem afegint els ous, un a un, batent-los bé.
Hi afegim la mantega fosa i batem de nou.
Barregem en un bol la farina i el llevat i els tamissem. Els afegim a la barreja, batent bé tot fins que no quedin grumolls.
Engreixem un motlló (jo utilitzo un de plumcake) amb mantega o oli, i hi aboquem la mescla.
El posem al forn - precalentat a 185º - durant 30 minuts o fins que punxeu amb una agulla i surti net.
és un bescuit molt fàcil de fer, que vaig veure al blog de la Trotamundos i que és molt bo.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1978 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!