Abadejo-Bacallà fresc a la cervesa

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Escalfem la cervesa amb el glaçó de brou de peix esmicolat i afegim un grapat d'herbes aromàtiques (julivert, alfàbrega, estragó) bé picades.
Quan arribi a ebullició, baixem el foc i afegim els trossos de peix sense deixar espais entre ells i amb la cervesa cobrint just per sobre.
Cuinem durant 10 minuts a foc suau.
Quan estiguin a punt, traiem els trossos de peix amb compte i mantenim a la calor.
Colem el suc de cocció i barregem 2 cassons amb la nata líquida i una mica més d'herbes picades, cuinem a foc suau fins que la salsa s'espesseixi una mica i servim cobrint el peix.

Notes

Podem acompanyar amb unes mongetes verdes, pastanagues cuites i patates bullides, tot empolvorat amb cibulet


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se