Abadejo-Bacallà fresc a la cervesa

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 filets d'abadejo,
  • 1 ampolla de 3 / 4 de litre de cervesa rossa,
  • 1 glaçó de brou de peix,
  • 1 branca de julivert, alfàbrega i estragó,
  • 100 ml de nata líquida,
  • Sal i pebre.

Elaboració

Escalfem la cervesa amb el glaçó de brou de peix esmicolat i afegim un grapat d'herbes aromàtiques (julivert, alfàbrega, estragó) bé picades.
Quan arribi a ebullició, baixem el foc i afegim els trossos de peix sense deixar espais entre ells i amb la cervesa cobrint just per sobre.
Cuinem durant 10 minuts a foc suau.
Quan estiguin a punt, traiem els trossos de peix amb compte i mantenim a la calor.
Colem el suc de cocció i barregem 2 cassons amb la nata líquida i una mica més d'herbes picades, cuinem a foc suau fins que la salsa s'espesseixi una mica i servim cobrint el peix.

Notes

Podem acompanyar amb unes mongetes verdes, pastanagues cuites i patates bullides, tot empolvorat amb cibulet


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: