Beguda refrescant i antioxidant

Ingredients

  • 1 fulla grossa d'Aloe Vera
  • 4 Taronges
  • 1 Llimona

2 racions

Elaboració

Pelem la fulla d'Aloe vera i li treiem la polpa gelatinosa posant-la en un bol per a batedora.
Treiem el suc de les taronges i de la llimona. Ho passem tot per la batedora (polpa d'Aloe, suc de taronja i suc de llimona). Ja es pot prendre.
NOTA: S'ha de prendre al moment per tal d'aprofitar al màxim les propietats dels elements emprats i millor si es pren entre menjars.
OPCIONAL: jo me'l prenc sense endolçar però si es vol se li pot afegir una cullerada de mel o sucre de canya en el moment de batre, tot depenent dels gustos.
Aquest batut es pot fer amb tot tipus de fruita que se li pugui treure el suc (pinya, kiwi, mango, papaia, meló, síndria, maduixes, pomelo...)

10min


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6148 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: