Canelons farcits de patata i llimona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la Salsa:

4 racions

Elaboració

Peleu les patates i tallar-les a rodanxes, més o menys de mig centimetre de gruix i coure-les en aigua i sal fins que estiguin tendres, posar-les en una paella i al foc anar sacsejant la paella perquè es vagin assecant, posar en una font i anar aixafan amb una forquilla, afegir l'oli i la ricotta, escampar-hi la ratlladura de llimona i la farigola i barrejar bé tot el conjunt. Salpebrar al gust. Coure la pasta dels canelons, col.locar sobre d'un drap net de cuina i anar omplint amb la massa preparada, enrotlleu i situar-los en el recipient de forn prèviament greixat amb la mantega. Escalfar el forn a 200 graus. Escalfar en una paella la mantega per a la salsa, afegir la farina i sofregir uns instants, abans de que agafi color i fora del foc, afegir el vi, barrejar bé amb la farina, afegir la llet, posar novament en el foc i coure 5 minuts a foc suau fins a obtenir una salsa lleugera, escampar la mateixa sobre els canelons, posar la safata al forn i enfornar durant uns 30 minuts o fins que prenguin un bonic color daurat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se