Canelons farcits de patata i llimona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de patates farinoses,
  • 4 cullerades d'oli d'oliva,
  • 250 grams de ricotta (mató),
  • 1 llimona,
  • 2 branquetes de farigola,
  • Sal,
  • Pebre negre,
  • La pasta necessària per als canelons i
  • Mantega per greixar el recipient del forn .

Per a la Salsa:

  • 25 grams de mantega,
  • 2 cullerades rases de farina,
  • 1 decilitre de vi blanc sec,
  • 4 decilitres de llet,
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Peleu les patates i tallar-les a rodanxes, més o menys de mig centimetre de gruix i coure-les en aigua i sal fins que estiguin tendres, posar-les en una paella i al foc anar sacsejant la paella perquè es vagin assecant, posar en una font i anar aixafan amb una forquilla, afegir l'oli i la ricotta, escampar-hi la ratlladura de llimona i la farigola i barrejar bé tot el conjunt. Salpebrar al gust. Coure la pasta dels canelons, col.locar sobre d'un drap net de cuina i anar omplint amb la massa preparada, enrotlleu i situar-los en el recipient de forn prèviament greixat amb la mantega. Escalfar el forn a 200 graus. Escalfar en una paella la mantega per a la salsa, afegir la farina i sofregir uns instants, abans de que agafi color i fora del foc, afegir el vi, barrejar bé amb la farina, afegir la llet, posar novament en el foc i coure 5 minuts a foc suau fins a obtenir una salsa lleugera, escampar la mateixa sobre els canelons, posar la safata al forn i enfornar durant uns 30 minuts o fins que prenguin un bonic color daurat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: