Cigrons amb escamarlans
Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 escamarlans mitjans
- 800gr de cigrons cuits
- 2 patates
- 1 copa de vi blanc
- Brou de peix
- Oli d'oliva
- Sal
- Per la salsa
- 1 ceba
- Picada d'all i julivert
- Ametlles
- Pa fregit
Elaboració
Sofregim els escamarlans amb una mica d'oli i els retirem. Al mateix
oli i posarem la ceba, la picada d'all i julivert, les ametlles i el
pa fregit.
Pelarem les patates a daus i les sofregirem junt a la picada i el
mateix oli, un cop ho hem sofregit afegirem la copa de vi blanc i
ho deixarem reduir, despres hi posarem el brou per acabar de coure
la patata. Finalment afegirem els cigrons i els escamarlans i ho
deixarem coure tot durant uns deu minuts
Comparteix aquesta recepta: