Cigrons amb escamarlans

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregim els escamarlans amb una mica d'oli i els retirem. Al mateix
oli i posarem la ceba, la picada d'all i julivert, les ametlles i el
pa fregit.
Pelarem les patates a daus i les sofregirem junt a la picada i el
mateix oli, un cop ho hem sofregit afegirem la copa de vi blanc i
ho deixarem reduir, despres hi posarem el brou per acabar de coure
la patata. Finalment afegirem els cigrons i els escamarlans i ho
deixarem coure tot durant uns deu minuts

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se