Cigrons amb escamarlans

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 12 escamarlans mitjans
  • 800gr de cigrons cuits
  • 2 patates
  • 1 copa de vi blanc
  • Brou de peix
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Per la salsa
  • 1 ceba
  • Picada d'all i julivert
  • Ametlles
  • Pa fregit

4 racions

Elaboració

Sofregim els escamarlans amb una mica d'oli i els retirem. Al mateix
oli i posarem la ceba, la picada d'all i julivert, les ametlles i el
pa fregit.
Pelarem les patates a daus i les sofregirem junt a la picada i el
mateix oli, un cop ho hem sofregit afegirem la copa de vi blanc i
ho deixarem reduir, despres hi posarem el brou per acabar de coure
la patata. Finalment afegirem els cigrons i els escamarlans i ho
deixarem coure tot durant uns deu minuts

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1211 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: