Lasanya de verdures

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una olla, una escorredora,una pella , un bol i una cassoleta de terrissa per anar al forn.

Elaboració

Primer de tot , rentem i trossegem les verdures i xampinyons . Posem a caure el carbasso amb aigua i sal en una olla. A part bullim en una altra olla, els espàrrecs . En una paella sofregim els xampis salpebrats. Remullem les placas de lasanya i les escorrem. Fem una beixamel i la reservem . Posem en un recipient , las placas de lasanya i a sobre i posem una part de verdures i una part de beixamel. Repetim la mateixa operació un altra cop i acabem amb una placa de lasanya. Empolvorem formatge ratllat i posem al forn durant un quart d´hora.

1h

Notes

Jo ho faig amb plaques de caneló , per fer una lasanya individual, hi han com ja sabeu plaques per fer una lasanya mes grossa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se