Creps

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Regne Unit
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Crepera

Elaboració

Feu una pasta clara amb els ingredients. La batedora us ajudarà tot i que ho podeu fer amb una cullera. Deixeu reposar la pasta almenys 30 minuts.
En una crepera o paella de confiança tireu una mica de mantega barrejada amb oli. Quan estigui calent amb un culler tireu la pasta i feu el crep. Quan estigui una mica ros tombeu-lo. Continueu fent els creps (us en sortiran 5 o 6 depenent del gruixuts que els feu).
A banda els podeu omplir amb el que us agradi. Els de la foto duen brie i bacon tallat a tires i fregit prèviament. També hi combinen unes rodanxes de ceba fregida. Plegueu-los i ja els podeu servir.

1h

Notes

També queden molt bé amb un Frankfurt i tomàquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se