Cigrons gratinats

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Piquem la ceba i l'all. Tallem el pernil a daus petits.
En una paella amb oli saltegem la ceba i l'all, quan la ceba estigui pochada hi afegim el pernil i els grans de sèsam, aboquem els cigrons a la paella remenant bé amb la resta dels ingredients.
Escalfem el forn a 180 º graus.
Ratllem el formatge per gratinar i barregem amb la llet i l'ou batent fins que aconseguim una crema.
En una font per forn introduïm els cigrons i els cobrim amb la barreja de formatge, deixant-los gratinar durant 15 minuts o fins que el formatge prengui un bonic daurat.
Servir ben calent.

Notes

Els cigrons poden ser substituïts per mongetes o qualsevol altre tipus de llegum.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se