Cigrons gratinats
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 gr. de cigrons cuits o en conserva,
- 100 gr. de ceba,
- 1 got de llet,
- 1 gra d'all,
- 100 gr. de pernil dolç,
- 1 ou,
- Formatge per gratinar,
- Oli d'oliva,
- Llavors de sèsam i sal
4 racions
Elaboració
Piquem la ceba i l'all. Tallem el pernil a daus petits.
En una paella amb oli saltegem la ceba i l'all, quan la ceba estigui pochada hi afegim el pernil i els grans de sèsam, aboquem els cigrons a la paella remenant bé amb la resta dels ingredients.
Escalfem el forn a 180 º graus.
Ratllem el formatge per gratinar i barregem amb la llet i l'ou batent fins que aconseguim una crema.
En una font per forn introduïm els cigrons i els cobrim amb la barreja de formatge, deixant-los gratinar durant 15 minuts o fins que el formatge prengui un bonic daurat.
Servir ben calent.
Notes
Els cigrons poden ser substituïts per mongetes o qualsevol altre tipus de llegum.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1935 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.