Cigrons gratinats

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 gr. de cigrons cuits o en conserva,
  • 100 gr. de ceba,
  • 1 got de llet,
  • 1 gra d'all,
  • 100 gr. de pernil dolç,
  • 1 ou,
  • Formatge per gratinar,
  • Oli d'oliva,
  • Llavors de sèsam i sal

4 racions

Elaboració

Piquem la ceba i l'all. Tallem el pernil a daus petits.
En una paella amb oli saltegem la ceba i l'all, quan la ceba estigui pochada hi afegim el pernil i els grans de sèsam, aboquem els cigrons a la paella remenant bé amb la resta dels ingredients.
Escalfem el forn a 180 º graus.
Ratllem el formatge per gratinar i barregem amb la llet i l'ou batent fins que aconseguim una crema.
En una font per forn introduïm els cigrons i els cobrim amb la barreja de formatge, deixant-los gratinar durant 15 minuts o fins que el formatge prengui un bonic daurat.
Servir ben calent.

Notes

Els cigrons poden ser substituïts per mongetes o qualsevol altre tipus de llegum.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1935 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: