Lluç saltat de verdures i camagrocs

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem en juliana totes les verdures. Les sofregim en una mica d'oli, sal
i pebre, les retirem. En l'oli restant podem sofregir una mica de ceba i
quan estigui ben rossa, li afegim els camagrocs un minut. Salpebrem i posem
un raig de conyac. per finalitzar, incorporarem la crema de llet i la deixarem
reduir fins que la salsa quedi al nostre gust. En un altra paella posarem unes
gotes d'oli i ficarem el lluç quan estigui ben calent, el tindrem al voltant
d'un minut per cada costat i ja podem montar el plat

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se