Lluç saltat de verdures i camagrocs

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 rodanxes de llus d'uns 150 gs
  • Carabassó
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 all porro
  • 150 gs de camagrocs
  • 1 raig de conyac
  • Oli d'olva
  • Sal
  • Pebre
  • Crema de llet

4 racions

Elaboració

Tallem en juliana totes les verdures. Les sofregim en una mica d'oli, sal
i pebre, les retirem. En l'oli restant podem sofregir una mica de ceba i
quan estigui ben rossa, li afegim els camagrocs un minut. Salpebrem i posem
un raig de conyac. per finalitzar, incorporarem la crema de llet i la deixarem
reduir fins que la salsa quedi al nostre gust. En un altra paella posarem unes
gotes d'oli i ficarem el lluç quan estigui ben calent, el tindrem al voltant
d'un minut per cada costat i ja podem montar el plat

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

712 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: