Tonyina amb samfaina

Recepta per
Estació:

Ingredients

Elaboració

Semipelem l'albergínia i la tallem a trossos no gaire petits. La posem a remull amb aigua i sal dutant una hora.
Laminem la ceba i trossegem la resta de les verdures.
Enfarinem els talls de tonyina, els espolsem bé, els fregim en 60 cc d'oli i reservem.
En el mateis oli fregirem les verdures.
Primer fregim la ceba donem unes voltes i després incorporem el pebrot. Quan estigui una mica fet, afegim el carbassó i per últim l'albergínia.
Quan les verdures estiguin quasi fetes, li tirem el tomàquet i ho deixem fer tot durant 15 minuts.
Posem els talls de tonyina dins la salsa, li tirem una mica d'aigua i ho deixem fer durant 5 minuts més.

40min

Notes

La tonyina no ha de quedar massa feta per dintre, per tal que quedi melosa. Així doncs, no la haurem de fregir faire estona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se