Tonyina amb samfaina
Ingredients
- 4 talls de tonyina
- 1 ceba
- 1 pot de 500 g. de tomàquet triturat
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 carbassó
- Oli
- Sal
Elaboració
Semipelem l'albergínia i la tallem a trossos no gaire petits. La posem a remull amb aigua i sal dutant una hora.
Laminem la ceba i trossegem la resta de les verdures.
Enfarinem els talls de tonyina, els espolsem bé, els fregim en 60 cc d'oli i reservem.
En el mateis oli fregirem les verdures.
Primer fregim la ceba donem unes voltes i després incorporem el pebrot. Quan estigui una mica fet, afegim el carbassó i per últim l'albergínia.
Quan les verdures estiguin quasi fetes, li tirem el tomàquet i ho deixem fer tot durant 15 minuts.
Posem els talls de tonyina dins la salsa, li tirem una mica d'aigua i ho deixem fer durant 5 minuts més.
40min
Notes
La tonyina no ha de quedar massa feta per dintre, per tal que quedi melosa. Així doncs, no la haurem de fregir faire estona.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
5510 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.