Tonyina amb samfaina

Ingredients

  • 4 talls de tonyina
  • 1 ceba
  • 1 pot de 500 g. de tomàquet triturat
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 1 carbassó
  • Oli
  • Sal

Elaboració

Semipelem l'albergínia i la tallem a trossos no gaire petits. La posem a remull amb aigua i sal dutant una hora.
Laminem la ceba i trossegem la resta de les verdures.
Enfarinem els talls de tonyina, els espolsem bé, els fregim en 60 cc d'oli i reservem.
En el mateis oli fregirem les verdures.
Primer fregim la ceba donem unes voltes i després incorporem el pebrot. Quan estigui una mica fet, afegim el carbassó i per últim l'albergínia.
Quan les verdures estiguin quasi fetes, li tirem el tomàquet i ho deixem fer tot durant 15 minuts.
Posem els talls de tonyina dins la salsa, li tirem una mica d'aigua i ho deixem fer durant 5 minuts més.

40min

Notes

La tonyina no ha de quedar massa feta per dintre, per tal que quedi melosa. Així doncs, no la haurem de fregir faire estona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

5510 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: