Pedrers de Pollastre a la Portuguesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Portugal → Algràve
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Primer de tot, en un cassó, posem a bullir els pedrers ben nets de greixos. Posem: sal, l'àpi, la ceba, llorer, sal i aigua. Quan són cuits, els traiem i els tallem per la meitat.
En una cassola de terrissa, fregirem amb oli d'oliva, els alls ratllats. Quan són rossos, afegim el ketxup i el tomàquet ben barrejats. Seguidament, afegim un raig de vi blanc i un toc de tabasco (segons el grau de picant que agradi a cadascú). Afegim els pedrers, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquests pedrers, els vaig aprendre a fer quan treballava a Andorra, i mels va ensenyar a fer el xef Portuguès, en Joaquim Oliveira.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se